+ grass on the other side is always greener +

By: min pretty peeks

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 11-Mar-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
++ 5th march 2005 :: dewan perdana rri, sg buloh ++

hantaran by primapersona :) {http://www.primapersona.com.my}
keris, tengkolok dah siappp
kereta by my big bro pon dah siappp
pengantin yang tak siapppp.. ahaha ( ni yg paling malas niii! )
org lain yang kawen, lain lak yang ngantuk ek? hehe
maksu, aunty pengantin pakaikan kasut.. mmg raja betol ni! hihih
idddaaaaa.. here i come!!
controlll...
me & my wifey, sharifah nurzaida :P
 
hello...

these might be the only pictures i could upload before i'm going off for my honeymoon.. hihihihi.. the rest, nanti la ye, after i come back by the end of this month, i'll upload more.. hehehe..

i would also like to announce that azminnur will be operating a mini gallery cum studio kat damansara damai. insyaallah it will go full swing somewhere in april.. buleh le preview many, many, many photo albums there AND, for any future pengantins, u can have preview shots taken of u and ur future hubby/wife kat studio tu. hehehe. bukan ape, buleh le tengok-tengok, cantik ke tak gambar kitorang amik nanti, ye tak? hehehe... free of charge! i will also share the space dengan primapersona collections ( wedding planner, gubahan hantaran ) and nabilah, the talented make-up artist

so, after i'll comeback from honeymoon, work on the studio will resume and hopefully can start operating on time. to shima cousinku cum videographerku, buley le bawak-bawak ehem-ehem tu datang and test kitorang nyer studio kecil-kecilan ni... hehehehehe to rashid, nice pics,.. keep on shooting ok!

till end of this month... babai!!!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net